April 2022

ZA 30/04/2022 (13:00) - ZO 29/05/2022

Kunstparcours NOT THAT KIND OF DOCTOR

Het NOT THAT KIND OF DOCTOR – parcours (kortweg: NTKD) is een discipline - overschrijdend kunstentraject dat de kracht van het woord, de macht van het beeld en het betoverende van muziek onderzoekt.
Dit totaalpakket van tentoonstellingen en activiteiten moet van Diest een maand lang hét cultureel en toeristisch centrum van de regio maken. Een gebeuren dat moeten kunnen uitgroeien tot een periodiek (terugkerend) samenspel van eenmalige (bij tussenpozen plaatsvindende) evenementen en langer lopende manifestaties. Een even aantrekkelijk als aanstekelijk p – ART – koer, waarbij zoveel mogelijk mensen ten volle kunnen meeproeven van een even eigentijds als eigenzinnig kunstenpalet.

Aan de basis van deze NTKD – editie ligt een gerichte zoektocht naar kunstenaars die telkens weer weten te overtuigen vanuit hun kwaliteitsvolle artistieke praktijk. Een gevarieerde verzameling lokale en (inter)nationaal gelauwerde kunstenaars die hun artistieke praktijk tijdens dit parcours bijgevolg graag etaleren als een aanvulling op het bestaande culturele weefsel van de stad.
info en locaties: www.diest.be

Openingsuren: do tem zo van 13u tot 17u

 

Tip: Ontdek op 15, 21 & 26 mei het kunstenparcours samen met een gids.
Gratis
Info & reservatie: www.visitdiest.be – visit@diest.be
Op 26 mei kan je ook tussen 19 en 23 uur naar de Open Musea in Diest tijdens de Museumnacht. Meer info: www.diest.be/musea 

  • Centrum Diest
  • Gratis
  • Meer info en locaties: www.diest.be