Oktober 2020

VR 30/10/2020 (13:30) - ZA 31/10/2020

Diest in het duister

Vier Halloween in Diest en kom griezelen en shoppen tijdens Diest in het duister.

Ontdek via deze link het volledige programma.

Op vrijdagavond kan je op Halloweenwandeling in het Provinciedomein Halve Maan. VOLZET!

Op zaterdag 31 oktober 2020 blijven de winkels open tot 21u en ontmoet je griezelige figuren en een freaky circus. Voor horror op groot scherm kan je naar Cinema Paradiso voor de cultfilm ‘IT, chapter 1’ en de magische kinderfilm ‘Coco’.

Met het gezin op stap?
Kinderen en jongeren kunnen mee doen met het cullinaire halloweenworkshops van De Kleine Chef.
Professionele grimmeurs toveren er je kinderen om tot echte zombies in the Spooky Chapel. Wie op speurtocht wil met het gezin kan de gratis zoektochten van 'Bliksem de Zwarte Kat' of 'het mysterie van de afvallende bladeren' ophalen. 

Wil je duistere verhalen ontdekken? Ga dan mee op stadswandeling met ‘Trees Pot & Pieje Pek’ of ga met het gezin op muzikale bibberwandeling naar het Warandebos en luister naar de 'dodendeuntjes' van de troubadour. 

Zin om te bibberen met je bubbel? Dan kan je ‘het geheim van Baron Beeckman’ ontrafelen of ‘professor Volta’ proberen te redden of de vervloekte koolmijn induiken tijdens een Virtual Reality Game.

Kortom, Halloween vieren doe je in Diest in het duister!

  • Centrum Diest
  • Inschrijven en registeren is verplicht voor alle activiteiten
  • Alle activiteiten zijn goedgekeurd volgens het ‘Covid event risk model’. Reserveren is verplicht voor alle activiteiten.